1. ATTENTION returning members. If you are coming here from the old forum for the first time, you will need to reset you password. However, we had an email problem getting password reset links set out to a lot of the email addresses. That problem is temporarily rectified but IF you still have an issue, email me direct at info@thebuildingcodeforum.com and I will give you a temporary password.
    Dismiss Notice
  2. Welcome to the new and improved Building Code Forum. We appreciate you being here and hope that you are getting the information that you need concerning all codes of the building trades. This is a free forum to the public due to the generosity of the Sawhorses, Corporate Supporters and Supporters who have upgraded their accounts. If you would like to have improved access to the forum please upgrade to Sawhorse by clicking here: Upgrades
    Dismiss Notice

6/15 anyone having trouble??

Discussion in 'Website Discussion' started by cda, Jun 15, 2017.

  1. Francis Vineyard

    Francis Vineyard Sawhorse

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    2,526
    Likes Received:
    193
    I resolved the home page problem by deleting the browser history, cookies, password & then reset bookmark.
     
  2. cda

    cda Sawhorse

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    12,278
    Likes Received:
    508
    Get the same thing depending on which link I use
     

    Attached Files:

  3. tmurray

    tmurray Sawhorse

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    996
    Likes Received:
    156
    Working great for me...
     
  4. Francis Vineyard

    Francis Vineyard Sawhorse

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    2,526
    Likes Received:
    193
  5. ICE

    ICE Sawhorse

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    7,144
    Likes Received:
    397
    No problem with my laptop. Still a blank page with my Ipad. I shut it off and tried hours later but no success.
     
  6. cda

    cda Sawhorse

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    12,278
    Likes Received:
    508
  7. cda

    cda Sawhorse

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    12,278
    Likes Received:
    508
    All is right with the world, now

    Teach them sunspots and hacking sweds!!!
     
  8. ICE

    ICE Sawhorse

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    7,144
    Likes Received:
    397
    The new link works on my iPad. I just noticed a new Amazon link. If Jeff is getting paid if we use it....we should use it.
     
    #28 ICE, Jun 17, 2017
    Last edited: Jun 17, 2017
  9. fatboy

    fatboy Administrator

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    5,086
    Likes Received:
    199
    My laptop at home did not work on this site all weekend, I got the white screen, tried a search and got the same result on that link. Got right in this morning with old bookmark on work computer. hmmmm
     
  10. cda

    cda Sawhorse

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    12,278
    Likes Received:
    508

    This link???::


    https://www.thebuildingcodeforum.com/forum/
     
  11. rogerpa

    rogerpa Silver Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    24

    This link returns an error page for me on my desktop, laptop, and tablet.
    I find that I have to add "forum/" to the end of that URL in order to access the site.
     
    cda likes this.
  12. cda

    cda Sawhorse

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    12,278
    Likes Received:
    508

    Yep
     
  13. jar546

    jar546 *****istrator

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    5,280
    Likes Received:
    115
    Link is fixed. I am moving this to the correct part of the forum while I am at it.
     
  14. Sifu

    Sifu Gold Member

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Messages:
    837
    Likes Received:
    23
    Yep, won't log me in when I use the saved bookmark. I will try saving a new bookmark.
     
  15. mtlogcabin

    mtlogcabin Sawhorse

    Joined:
    Oct 17, 2009
    Messages:
    6,358
    Likes Received:
    355
    Google Chrome I can log on with the link cda provided and link to new post ok but it will not link to FORUMs or ARTICLES fire fox works with no problems
     
  16. jar546

    jar546 *****istrator

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    5,280
    Likes Received:
    115
    I had an issue then reset my cache and cookies for this site along with the IT fix and I am good now.
     

Share This Page